30 Mayıs 2010 Pazar

wow Istanbul Hotel

WOW Istanbul Hotel


WOW Istanbul Hotel‘in zevkle döşenmiş 36 executive, 3 suit ve 236 standart odası bulunuyor. Tüm odalarda yatak başlarında bulunan akıllı sistem ile tüm odanın ışık ve ısı sistemi kontrol edilebiliyor. Odalarda kablolu, genel mekanlarda ise kablosuz ücretsiz internet erişim hizmeti ise, konaklayan misafirlere büyük kolaylık sağlıyor.
WOW Istanbul Hotel Executive Lounge‘da, konaklamalarına ayrıcalık katmak isteyenler için özel servisler bulunuyor. Şık ortamı, çeşitli davetlere olanak sağlayan alanları, gün boyunca devam eden yiyecek- içecek ikram büfeleri gibi birçok hizmetin sağlandığı Executive Lounge’da kişisel hizmetin keyfine varılıyor.
Maharetli ve deneyimli mutfak ekibinin hazırladığı ince damak zevkine hitap eden zengin mönüsü ve özenli dekorasyonu ile Restaurant Mezzanine, WOW Istanbul Hotel misafirlerine hizmet veriyor. Seçkin ortamı ile kaliteli içkilerin servis edildiği Lobby Bar; canlı müzik eşliğinde, gece ışıklarının aydınlattığı muhteşem İstanbul manzarası ile Roof Bar günün yorgunluğunu atmak için vazgeçilemeyecek mekanlar arasında yer alıyor.
WOW Health Club, stresten kurtulmak, spor ve masaj çeşitleri ile vücut direncini artırmak ve misafirlerini şımartacak terapilerin keyfini çıkarmak için doğru adres… Otelin çatı katında yer alan tavanı cam ile kapatılmış havuzu, fitness salonu, Türk hamamı, sauna, buhar banyosu, masaj salonu ve vitamin barı ile sağlıklı yaşam için gerekli her şey düşünülmüş.

WOW Istanbul Hotel’in hemen yanıbaşında yer alan WOW Convention Center; 3108 metrekare büyüklüğü, 4000 kişi kapasitesi, son teknolojik altyapısı ile İstanbul’un en büyük kolonsuz toplantı salonu ünvanını taşıyor. Ana salon yanında; 10 ile 250 kişi kapasiteli 6 toplantı salonu, deneyimli ekibi, özel ikram konseptleri ile kongre, düğün, şirket toplantıları gibi her türlü organizasyonlarda fark yaratıyor.
WOW Istanbul Hotel; Atatürk Uluslar arası Havalimanı karşısında, İstanbul Dünya Ticaret Merkezi ile önemli sergi, fuar ve gösterilerin gerçekleştirildiği İstanbul Fuar Merkezi, CNR Expo Center ve İstanbul Gösteri Merkezi’ne yürüme mesafesindedir. Şehir merkezi ile bağlantılı metro durağı tesis bahçesinde yer almaktadır. Havalimanı ve şehir merkezine ücretsiz transfer hizmeti bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder