27 Mayıs 2012 Pazar

Coca Cola'nın Faydaları - SLAYT

Coca-Cola, Fanta, Cola-Turka gibi gazlı içeceklerin faydaları, hangi dertlere deva, bunlarla neler yapabilirsiniz, vs. vs. mutlaka izleyin...- SLAYT 533302_336X280 528669_Russell Womens Fleece Hoodie Banner 529957_Evergreen Banner 300x250

KOCAELİ


KOCAELİ'NİN KONUMU

KOCAELİ'DEKİ PİKNİK YERLERİ

KOCAELİ'DEKİ MÜZELER

KOCAELİ'DEKİ GEZİLECEK YERLER


KOCAELİ'DEKİ KÖŞKLER VE SARAYLAR

21 Mayıs 2012 Pazartesi

Muhteşem Kuğular - SLAYT


Kuğu (Cygnus), ördekgiller (Anatidae) familyasına ait çok iri ve genellikle beyaz su kuş türlerinin ortak adıdır.
Erişkinleri siyah uçları olan turuncu gagaları ve siyah yüz çıkıntıları haricinde tümüyle beyazdır.
Ergeni başlangıçta mat gri-kahverengidir, daha sonra gri gagası ve siyah yüz izi ile yamalı hale gelir.
Boynunu "S" biçimine sokarak ya da gagasını aşağı doğru eğip boynunu dik tutarak yüzer; kuyruğu sivri uçlu ve çoğu kez yukarı doğru kalkıktır.
Başını ileriye doğru iyice uzatarak uçar ve uçarken hafif kavisli tuttuğu kanatlarından derin, müzikal ve ritmik bir ses yükselir.

533302_336X280 528669_Russell Womens Fleece Hoodie Banner 529957_Evergreen Banner 300x250  377692_Before and After_Banner_300x250

BİLGİSAYAR HASTALIKLARINDAN KORUNUN!

Sandalye Seçimi

Her yöne hareket edebilen, yükseklik ayarına sahip, bel ve sırt desteği olan, kolları destekleyen sandalyeleri tercih edin.


Çalışma Alanı

Pozisyonunuzu sık sık değiştirmeyi ihmal etmeyin. Masanın altında bacaklarınızın rahat hareket edebileceği bir alan olmalı ve ayaklarınız yere düz temas etmeli. Ayaklarınız yere temas etmiyorsa destek koyun.


Oturuş Pozisyonu

Bilgisayar karşısında çalışırken öne doğru eğilmeyin ve başınızı dengeli tutun. Omuzlarınızın da gevşek olmamasına özen gösterin.


Mola Süresi

Çalışırken yarım saatte bir mola verin. Bu sırada bazı egzersizleri uygulamanız, uzun süreli sabit pozisyonda kalmaya bağlı oluşan sorunları önleyecektir.


Mouse Boyutu

Mouse’un elinize uygun boyutlarda olmasına dikkat edin. Hareket ettirirken tüm kolunuzu da hareket ettirin ve parmaklarınızı hafifçe kullanın. Kullanım süresine dikkat edin. Kullanım süresi arttıkça, şikayetler de artar.


El-Bilek Pozisyonu

Klavye kullanırken el ve bileğinizi mümkün olduğunda düz pozisyonda tutun. Yani, el, bilek ve parmaklarınız aynı hizada olmalı. Klavyeniz dirseklerden hafifçe aşağıda olmalıdır.


 

DENGELİ BESLENMEK İÇİN KOLAY ÇÖZÜMLER   

 BU BİTKİLER ZAYIFLATIYOR!







SAĞLIKLI BESLENMEDE 6 ALTIN KURAL




·  KOKULARDAKİ MUCİZE


Kanserojen Besinler Nasıl Anlaşılır?