5 Mart 2010 Cuma

Doğal Antibiyotik Yapmak İçin…

sarımsak-limon karışımı
















Toplum olarak ilaçlara bağımlılığımız var.
Boğazlarımız biraz kızarınca veya biraz öksürünce gelişigüzel antibiyotik alırız.
Bu antibiyotikler de balgamı söktürmez, mikrobu vücuttan çıkaramaz.
Zamanla vücutta bağışıklık sağlar ve bir etkileri da kalmaz.
Antibiyotiklerin yerine doğal antibiyotikleri kullanmamız lazım.
 Doğal Antibiyotik Nasıl Yaparız?

Sarımsak, soğan doğal antibiyotiktir.
Bunları çok fazla tüketmek gerekir.
Yarım litre kaynatılmış ve soğutulmuş suya, kabukları soyulmuş bir baş sarımsağı ve yarım limon kabuğunu dilim dilim doğrayıp içine atın.
Kapağını kapatıp (alimünyum folyoyla sararak ışık almasını engelleyebilirsiniz) karanlık bır ortamda 4 gün bekletin.
Sonra içinden posasını alın.
Kışa girerken ya da kış aylarında bu doğal antibiyotiği yemeklerden önce 1 yemek kaşığı tüketmeniz tavsiye edilir.
Dışarıdan gelen mikrop ve virüslere karşı etkilidir.
Hiç bir yan etkisi de yoktur. 

Not: Tarifimiz bir kişiliktir.
Daha fazla su ve ölçüyle de yapabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder