1 Haziran 2010 Salı

Cevahir Alışveriş Merkezi, İstanbul


2000 yılının Mart ayında proje çizimlerine başlanan merkez Cevahir Alışveriş Merkezi, İstanbul Cevahir Alışveriş ve Eğlence Merkezi, 2000 yılının Temmuz ayında inşa edilen bir alışveriş merkezidir.
Avrupa’nın ve dünyanın en büyük ve önde gelen alışveriş ve eğlence merkezlerinden biri olarak 2005 Ağustos’ta tamamlandı ve 15 Ekim 2005 tarihinde İstanbul Şişli’de açıldı.

5 Mart 2007 tarihinden itibaren İngiliz Portföy yönetimi Jones Lang Lasalle tarafından yönetilmeye başlanan, Türkiye’nin en Eğlenceli Alışveriş Merkezi İstanbul Cevahir, 10 kata yayılan toplam 343 mağazasıyla ve 2500 araç kapasiteli kapalı otoparkıyla ziyaretçilerine kusursuz bir alışveriş deneyimi sunuyor.
İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi’nde vizyon filmleri, leziz tatlar, kapalı temalı oyun parkı alanı Atlantis’te sınırsız eğlence; yeni bir yaşam tarzında bir araya geliyor.
İstanbul Cevahir, ziyaretçilerin tüm aile üyeleriyle birlikte yaşayacağı keyifli bir alışveriş ortamı hazırlıyor.
İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi, İstanbul’un stratejik bir noktasında bulunuyor. İçlerinde Koçtaş, YKM, Debenhams, Teknosa, Tepe Home ve Migros’un da yer aldığı güçlü markalardan oluşan mağaza karmasının yanı sıra organize perakendeciliğin güçlü ulusal ve uluslararası markalarının en önemli faaliyet alanlarından biri olarak, yerli ve yabancı ziyaretçilerine yılın 365 günü hizmet veriyor. İstanbul Cevahir Alışveriş Merkezi, yalnızca alışverişin değil eğlencenin, modanın, değişik damak tatlarının, kültürün, sanatın ve sosyal yaşamın en önemli merkezlerinden biridir.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder