..........Şamil Türkiye Ansiklopedisi..........
Sayfalar
(Taşı…)
Ana Sayfa
DÜNYA CAMİLERİ
ÜLKELER
ŞİİR ANSİKLOPEDİSİ
DOST SİTELER
VİDEOLAR
İLLER
ÜNİVERSİTELER
PRATİK BİLGİLER
SLAYTLAR
MERSİN'DE GEZİP GÖRÜLECEK YERLER
▼
31 Mart 2010 Çarşamba
Et Pişirirken Pratik Bilgiler
Donmuş etin daha kolay çözülmesi için ılık sirkeli suya batırın, çok az bekletip, çıkarın. Biraz da dışarıda bekletin.
Et pişirirken, tuzunu son dakikada koymayı unutmayın. Çünkü ilk önce tuz koyarsanız, etiniz sertleşir…
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
‹
›
Ana Sayfa
Web sürümünü görüntüle
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder