..........Şamil Türkiye Ansiklopedisi..........
Sayfalar
(Taşı…)
Ana Sayfa
DÜNYA CAMİLERİ
ÜLKELER
ŞİİR ANSİKLOPEDİSİ
DOST SİTELER
VİDEOLAR
İLLER
ÜNİVERSİTELER
PRATİK BİLGİLER
SLAYTLAR
MERSİN'DE GEZİP GÖRÜLECEK YERLER
▼
17 Mart 2010 Çarşamba
Turşu hakkında pratik bilgiler
Turşu yaparken iyi su tercih edilmelidir.
Eğer musluk suyu kullanacaksanız kaynatınız.
Sera sebzelerinden turşu yapılmaz çünkü dayanıklı olmaz, hemen çürür.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
‹
›
Ana Sayfa
Web sürümünü görüntüle
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder