..........Şamil Türkiye Ansiklopedisi..........
Sayfalar
(Taşı…)
Ana Sayfa
DÜNYA CAMİLERİ
ÜLKELER
ŞİİR ANSİKLOPEDİSİ
DOST SİTELER
VİDEOLAR
İLLER
ÜNİVERSİTELER
PRATİK BİLGİLER
SLAYTLAR
MERSİN'DE GEZİP GÖRÜLECEK YERLER
▼
12 Nisan 2010 Pazartesi
Patlıcan kabukları boşa gitmesin
Patlıcan kabuklarını soyduktan sonra içine sirke ve çok az zeytinyağı konmuş suda biraz haşlayın. Daha sonra istediğiniz küçüklükte doğrayın ve pilav yaparken içine katın. Pilavınız daha lezzetli olacaktır.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
‹
›
Ana Sayfa
Web sürümünü görüntüle
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder