6 Ağustos 2010 Cuma

Doğuş Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü

Genel Bilgi
1998-99 ders yılında İşletme Yüksek Lisans programı ile faaliyete geçen Sosyal Bilimler Enstitüsü 9 yıl içinde önemli bir gelişme göstererek, bugün 8 yüksek lisans programı sunan bir akademik birim haline gelmiştir. Bu programlar, biri Türkçe diğeri İngilizce iki MBA programı ile tümü İngilizce olan Finansal İktisat Yüksek Lisans Programı, İngiliz Dili ve Edebiyatı Yüksek Lisans Programı, Avrupa Birliği Çalışmaları Yüksek Lisans Programı , Psikoloji (Klinik ) Yüksek Lisans Programı ve biri Türkçe diğeri İngilizce olan iki İletişim Bilimleri Yüksek Lisans Programıdır.
Sosyal Bilimler Enstitüsü, Üniversite mezunlarının mesleklerinde uzmanlaşması, yeni alanlara yönelmesi, entellektüel gereksinimlerinin karşılanması ve akademik kariyere yönlendirilmeleri gibi değişik amaçlara hizmet eden esnek bir yapıya sahiptir.

Yakın bir gelecekte açılmasını plânladığımız doktora programları da devreye girdiğinde, Enstitümüz, sosyal bilim dallarında her kademede lisansüstü eğitim veren bir akademik birim haline gelmiş olacaktır.
Sosyal Bilimler Enstitüsü bünyesinde yürütülen her programın birinci önceliği dünya kalitesinde lisansüstü eğitim-öğretimdir.
 
İlgili Kişi :
Adres1 :Doğuş Üniversitesi Acıbadem
Adres2 :Kadıköy/İstanbul
Posta Kodu :34722
Telefon :0216 544 55 55 / 1566
Faks :0216 544 55 38

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder