..........Şamil Türkiye Ansiklopedisi..........
Sayfalar
Ana Sayfa
DÜNYA CAMİLERİ
ÜLKELER
ŞİİR ANSİKLOPEDİSİ
DOST SİTELER
VİDEOLAR
İLLER
ÜNİVERSİTELER
PRATİK BİLGİLER
SLAYTLAR
MERSİN'DE GEZİP GÖRÜLECEK YERLER
İLANLAR
21 Mart 2010 Pazar
Çatlamış bir yumurtayı haşlamak için
Çatlamış bir yumurtayı haşlamak için, çatlak yerine bir dilim limon sürünüz, yumurtayı bir kaşığın içine koyarak sıcak suya ( kaynar değil ) batırınız. Su kaynamaya başladıktan 10 dakika sonra olacaktır.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Sonraki Kayıt
Önceki Kayıt
Ana Sayfa
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder