8 Ağustos 2010 Pazar

Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi

 

 

 










Fakültemiz Hakkında
İletişimin gün geçtikçe toplumların gündemini daha çok belirlediği günümüzde bu alanda çalışacak nitelikli ve donanımlı genç iletişimcileri yetiştirmekle görevli iletişim fakültelerinin sorumluluğu daha da ağırlaşmaktadır.
1994'te kurulduğundan bu yana bu sorumluluğun bilinciyle hareket eden Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi, ülkemizde yükseköğretim düzeyinde iletişim eğitimi veren seçkin kurumlar arasında yerini almıştır.
Eğitim Sistemimiz ve Amaçlarımız
Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencilerinin yalnızca donanımlı birer medya uygulamacıları olarak değil, aynı zamanda sağlam bir sosyal bilimler eğitimi almış iletişimciler olarak yetişmesini amaçlamaktadır. Bu nedenle, 1. ve 2. sınıf ders programlarında ağırlıklı olarak, öğrencilerimizin Sosyal Bilimlere Hazırlık sınıflarında tanıştıkları kavram ve yaklaşımları çeşitli sosyal bilimlerin penceresinden daha derinlemesine inceleyebilmelerine olanak sağlayan dersler yeralmaktadır. 3. sınıftan itibaren ise, öğrencilerimizin ileride çalışmayı düşündükleri mesleki alanlarda kendilerine gerekli olacak uygulama becerilerini geliştirmelerini sağlayacak dersler üzerinde yoğunlaşılmaktadır. Bu arada öğrencilerimizi farklılaşan uzmanlaşma beklentilerini karşılamak amacıyla açılan çeşitli seçimlik dersler de alabilmektedir.

İlgili Kişi :
Adres1 :Çırağan Cad. No:36
Adres2 :Ortaköy / İstanbul
Posta Kodu :34357
Telefon :02122274480
Faks :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder