23 Ağustos 2010 Pazartesi

İstanbul Arel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

Genel Bilgi
İstanbul Arel Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, kamu ve özel sektörle yakın ilişkiler içinde olmaya önem veren, yaratıcılığı, yenilikçiliği ve girişimciliği ön plana çıkarmaya çalışan ve bilgiye nasıl ulaşılacağını bilen öğrenciler yetiştiren bir fakülte olmayı hedeflemektedir.
Sürekli değişen dünyada sürekli öğrenmenin önemini kavramış ve bunu öğrencilerine aktarmayı amaçlamış olan öğretim kadromuz da sizlerin gerek ders gerek diğer konularda her zaman yanınızda olacaktır.
İşletme ve Uluslararası İlişkiler, kuşkusuz geniş bir vizyon gerektiren dallardır. Geniş bir vizyonun da , gelecekteki hedeflere daha çabuk ulaşılabilmesi için zorunlu olduğu bir gerçektir. Bu nedenle biz de vizyonumuzu geniş tutuyor ve bunu öğrencilerimize aşılamaya önem veriyoruz. Bu doğrultuda mevcut dört bölümüne ek olarak “Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi” bölümünün de eğitim ve öğretime başlayacağı Fakültemiz, en kısa zamanda " Uluslararası Ticaret" bölümünü bünyesine katarak büyümeyi hedeflemiştir.
Fakültemizdeki öğretim dilleri Türkçe ve İngilizce’dir. Erasmus ve Socrates değişim ve entegrasyon programları ile ilgili çalışmalarımız sürdürülmekte olup gerekli bağlantılar da en kısa sürede gerçekleştirilmiş olacaktır. Fakültemizde teorik ve uygulamalı dersler yanında, sektörden gelen uzmanların da konferans, seminer yoluyla öğrencilerimizi bilgilendirmelerine ayrıca önem verilmektedir. Öte yandan, son sınıfta öğrencilerimize sunduğumuz seçmeli derslerimiz, onları kendi öğrenim alanları dışındaki farklı alanlara yönelterek sosyal, kültürel ve davranışsal anlamda daha geniş bir bakış açısı kazanmalarını amaçlamaktadır.
İlgili Kişi :
Adres1 :Kemalpaşa Mahallesi, Halkalı Caddesi No:101
Adres2 :Küçükçekmece / İstanbul
Posta Kodu :34295
Telefon :(0212) 540 96 96
Faks :(0212) 540 97 97

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder