3 Ağustos 2010 Salı

Afyon Kocatepe Üniversitesi Başmakçı Meslek Yüksekokulu

 

 











Genel Tanıtım
Başmakçı Meslek Yüksekokulu 2008 yılında kurulmuş olup ülkemizin bilimine, sanayi ve teknolojisine başarıyla hizmet sunmaktadır. Ülkemizin dört bir yanından gelen öğrencilerimize teorik ve pratik anlamda bilgi, beceri ve deneyim kazandırarak başarılı birer tekniker olarak yetişmelerini sağlamaktayız.
Yüksekokulumuz, ülkemizin yüksek öğretimine, geçmişinden aldığı güvenle her geçen gün kendisini daha bir yenileyip geliştirerek hizmet etmeye devam edecektir. Tüm öğrencileri, böyle bir akademik ortamı birlikte paylaşmaya ve ileri düzeyde bilgilendirmeye, böylece kendilerini geliştirmeye davet ediyoruz.
Afyon Kocatepe Üniversitesi Rektörlüğüne bağlı bir Meslek Yüksekokulu olarak, Teknik Programlarda Bilgisayar Teknolojisi ve Programlama, Endüstriyel Elektronik, İklimlendirme ve Soğutma, Makine, Otomotiv olmak üzere 5 program ve İktisadi ve İdari Programlarda Muhasebe ve İşletme Programları olmak üzere 2 program ile toplam 7 programla Önlisans düzeyinde eğitim ve öğretimini sürdürmektedir.
Okulumuz Başmakçı ilçe merkezinde 14.300 m2 taşınmaz üzerine kurulu 3.500 m2 kapalı alanı mevcut olup, eğitim binası, idare binası, yemekhane, kafeterya, 3 atölye, kütüphane ve 3 bilgisayar laboratuarları bulunan ikişer katlı dört ayrı binada eğitim ve öğretimini sürdürmektedir.


İlgili Kişi :
Adres1 :Afyon Kocatepe Üniversitesi Başmakçı Meslek Yüksekokulu
Adres2 :Başmakçı/Afyonkarahisar
Posta Kodu :
Telefon :0 272 411 22 55
Faks :0 272 411 22 55
Elektronik Posta

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder