26 Ağustos 2010 Perşembe

Büyükada Prenses Koyu Butik Hotel

Gün batımına doyasıya tatmanız için...
Hayalinizdeki tatil yanıbaşınızda!
İstanbul dışına çıkamayanlar için enfes bir seçenek sunuyor Büyükada Prenses Koyu.Tatildede gidilecek yerler belli Bodrum Antalya v.s. İstanbulda oturanlar için en yakın tatil planının yolu 10 saatten başlıyor. Ama tatil yanıbaşınızda. İstanbul’un her yerinden Büyük Ada.
Kabataş'tan Avcılar'dan Bostancı veya Eminönü'nden çok keyifli bir vapur ya da motor yolculuğu yaparak ulaşıyorsunuz İstanbulun ciğeri arabanın olmadığı tek ilçesi. Tabii güzellikleri ağaçları mesire yerleri ve tabiî ki denizi ile güneşi..İşte tam bu noktada işte size sunmak istediğimiz yer Prenses Koyu.

Büyükada’da bir aile işletmesi. 500 kişilik işletmenin tamamı özel mülk ve işletmesini de sahipleri yapmakta. Buraya ulaşmak o kadar kolay ki bir denemeden geçmeyin. Bodrum'un rahatını ve keyfini İstanbul'da bulacaksınız. Motorla Büyükada merkezden alıp sizi ücretsiz plaja kadar götürüyor. Plajın iskelesinde sıcaklık rengarenk minderlerle ve güler yüzlü personelle karsılıyor sizi. Ve siz de haftanın stresinden kurtulmaya başlıyosunuz.

Zengin Büfe menüsü ürünlerin tamamı kaliteli malzemelerden üretilmiş ve fiyatları da oldukça makul olan bu işletmeyi görmeden hiçbir plan yapmayın. Bir hafta sonu gelin ve tatili eviniz rahatlığınızda yaşayın. Şimdi bu keyfe konaklamada dahil oldu.Gün batımını doyasıya tatmanız için.Harikulade manzarasını görenler müdavimi olup bu eşsiz mekandan ayrılamıyorlar.Tatil size hiç bu kadar yakın olmamıştı..

Büyük Ada Prenses Koyu
0216 382 62 25

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder