1 Eylül 2010 Çarşamba

İstanbul Ticaret Üniversitesi Ticari Bilimler Fakültesi

 













Genel Bilgiler
Ticari Bilimler Fakültesi, bağlı olduğu üniversitenin vizyonu ve üstlenmiş olduğu misyonu gereği, kendisine gösterilmiş hedefler doğrultusunda ticaret, sanayi, hizmet ve finans sektörleri ile bilim dünyasını bir araya getiren ve iş çevreleri ile birlikte çalışarak, ortak projeler üreten bir bilim merkezidir.
Ticari Bilimler Fakültesi küreselleşen dünyada, ulusal ve uluslararası koşulları dikkate alarak; İşletme, Uluslararası Ticaret, Uluslararası İlişkiler, Bankacılık ve Finans ile Turizm İşletmeciliği bölümlerinde, alanlarında uzmanlaşmış, nitelikli öğretim kadrosu ile eğitim ve öğretim vermektedir.
Fakülte bölümlerinde eğitim, öğretim, araştırma ve uygulama faaliyetleri bir bütün olarak tasarlanmış ve programlar birbirini tamamlayacak ve geliştirecek şekilde hazırlanmıştır. Zorunlu ve seçimlik derslerle zenginleştirilen programlarla öğrenciler istedikleri alanda uzmanlaşabilmektedirler. Öğrenciler teorik bilgilerini, çeşitli sektörlerde yaptıkları zorunlu stajlar ve hazırladıkları bitirme projeleri ile gerçek hayat ile bütünleştirebilmektedirler.
Ticari Bilimler Fakültesi; bilimsel literatürü ve güncel gelişmeleri takip edebilen, bilişim teknolojilerinden yararlanarak bilgiyi üretebilen, hızla doğru ve akılcı karar alıp uygulayabilme yetisine sahip, çalışma hayatına uyum sağlayıp takım içinde verimli çalışabilen, girişimci, demokratik ve şeffaf düşünebilen, analiz ve sentez yapabilen, özgüveni gelişmiş, evrensel kültüre sahip insan kaynaklarını yetiştirmeyi hedeflemektedir.
İlgili Kişi :
Adres1 :Ragıp Gümüşpala Cad. No:84
Adres2 :Eminönü/İstanbul
Posta Kodu :34387
Telefon :0212 - 511 41 50
Faks :

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder