10 Temmuz 2010 Cumartesi

Çerezlik ve İşlenmiş Fındık Çeşitleri

çerezlik ve işlenmiş fındık çeşitleri (kavrulmuş fındık)çerezlik ve işlenmiş fındık çeşitleri (beyazlatılmış fındık)
çerezlik ve işlenmiş fındık çeşitleri (kıyılmış fındık)çerezlik ve işlenmiş fındık çeşitleri
 
 
Türkiye ve dünyada çerez olarak da tüketilen fındığın yüzde 90′a yakın kısmı kavrulmuş, beyazlatılmış, kıyılmış, dilimlenmiş, un ve püre halinde çikolata, bisküvi, şekerleme sanayinde, tatlı, pasta ve dondurma yapımı ile yemek ve salatalarda yardımcı madde olarak kullanılmakta, kabuklu ve naturel olarak ta tüketilmektedir.
 
 
çerezlik ve işlenmiş fındık çeşitleri (kabuklu fındık)çerezlik ve işlenmiş fındık çeşitleri (naturel fındık)
çerezlik ve işlenmiş fındık çeşitleri (fındık unu)çerezlik ve işlenmiş fındık çeşitleri (püre)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder