Mersin ilinde gelişmiş restoran modellerinde deniz ürünleri, kırmızı et yemekleri, özel kebap çeşitlerini yeme imkanları mevcuttur. Balık ızgaraları, tantuni, cezerye, kuş gözü, humus, telatür, eya dolması, şırdan, bandırma, yüzük çorbası, övelemeç özel yöresel yemeklerdendir.
MERSİN ANA SAYFA
- İçel Genel Bilgiler
- İçel’in Tarihçesi
- İçel’e Nasıl Gidilir?
- İçel’in Coğrafyası
- İçel’in Meşhur Yemekleri
- İçel’den Ne Alınır?
- İçel’e Gidince Bunları Yapmadan Dönme!
- MERSİN'DEKİ KALELER
- MERSİN'DEKİ MAĞARALAR
- Taksim Group Hotels
- Mersin'deki Kiliseler
- İçel Tarsus Şelalesi
- İçel Dört Ayaklı Anıt Mezar
- İçel Donuktaş
- İçel Roma Yolu
- İçel Aziz Paul Kuyusu
- İçel Bac Köprüsü
- İçel Kleopatra Kapısı
- Mersin Müzesi
- İçel Gözlükule Höyüğü
- İçel Kırkkaşık Bedesteni
- İçel Adam Kayalar
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder