Yapılışı : Hamur su yerine kaymakla yoğrulur. Lezizliğini de zaten burada kazanır. Biraz bekletilen hamur fazla büyük olmamak kaydıyla ve birazda kalınca yufka biçiminde açılır. Açılan yufkalar doğrudan ters çevrilmiş sacın üzerinde ters düz edilerek pişirilir.
- KARS ANA SAYFA
- Kars İle İlgili Genel Bilgiler
- Kars’a Nasıl Gidilir?
- Kars İli Tarihçesi
- KARS'IN İLÇELERİ
- KARS'TAKİ AKARSULAR
- KARS'TAKİ GÖLLER
- KARS YEMEKLERİ
- KARS'TAKİ BARAJLAR
- KARS'TAKİ SARAYLAR VE KONAKLAR
- KARS'TAKİ KALELER
- KARS'TAKİ KİLİSELER
- KARS'TAKİ OVALAR
- Eski Kars Evleri
- Sarıkamış Destanı
- Azer Bülbül
- Kars Müzesi
- Taşköprü
- Sarıkamış Kış Sporları Merkezi
- Çamuşlu Köyü Yazılıkaya
- Micingirt Kümbeti
- KARS'TAKİ CAMİLER
- Ebu Menucehr Camii
- Yusuf Paşa Camii
- Evliya Camii
- Ulu Camii
- Aliağa Camii
- Havariler Kilisesi (Kümbet Camii)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder