..........Şamil Türkiye Ansiklopedisi..........
Sayfalar
Ana Sayfa
DÜNYA CAMİLERİ
ÜLKELER
ŞİİR ANSİKLOPEDİSİ
DOST SİTELER
VİDEOLAR
İLLER
ÜNİVERSİTELER
PRATİK BİLGİLER
SLAYTLAR
MERSİN'DE GEZİP GÖRÜLECEK YERLER
İLANLAR
13 Nisan 2010 Salı
Kızartma yağını tekrar kullanabilirsiniz
Kızartma yağını bir kaç kez kullanabilirsiniz.Kullanılır durumda olup olmadığını anlamak için kızgın yağın içerisine bir dilim ekmek atın.Ekmekte kara lekeler oluşmuyorsa kullanabilirsiniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Sonraki Kayıt
Önceki Kayıt
Ana Sayfa
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder