Reçel yapacağınız meyvaları iyice yıkayıp kurulamalısınız. Karıştırırken mutlaka tahta kaşık kullanmalısınız. Şekerlenmeyi önlemek için limon tozu yerine, limon suyu kullanın. Kavanozlara koyduğunuzda iyice soğumadan ve üzerindeki hava kabarcıklarını kağıt havlu ile almadan kavonozun ağzını kapatmayın. Reçellerinizi serin ve karanlık yerde saklayın.
Hastalıklara İyi Gelen Besinler!
- Ananas
- Armut
- Balık (Uskumru, Ton Balığı)
- Balık
- Bezelye
- Böğürtlen
- Ceviz
- Ceviz
- Domates
- Enginar Kökü, Soğan, Limon
- Karnabahar, Brokoli
- Kırmızı Elma
- Kırmızı Portakal - Ispanak
- KİRAZ
- Kuru Erik
- Meyve Suyu
- Mor Erik
- Morina Balığı
- Maydanoz
- Patates
- Peynir, Zeytin
- Pirinç
- Salatalık
- Sarımsak ve Soğan
- Semizotu
- Süt
- Tavuk Fileto
- Yer Elması
- Yeşil Çay ve Soya
- Yeşil Fasulye
- Yulaf
- Yumurta
- Akne ve Sivilceler İçin Önlemler
- Araç Tutması Tatilinizi Zehir Etmesin
- Beyin Dostu Besinler
- HANGİ MEYVE'NİN HANGİ DERDE ŞİFASI VAR?
- HASTALIKLARA İYİ GELEN BESİNLER
- İŞTAH KESİCİ BESİNLER VE TAVSİYELER
- KİRAZ'IN FAYDALARI
- KKKA'dan Sonra LYME Çıktı!
- SIK YAPILAN SAĞLIK HATALARI
- Tüm Kaslarınızı Hiç Hareket Etmeden Çalıştırabilirsiniz!
- TÜRKİYE’DEKİ EN TEHLİKELİ 10 SAHTE ÜRÜN
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder