29 Mayıs 2010 Cumartesi

Sheraton Istanbul Ataköy Hotel

Sheraton Istanbul Ataköy Hotel

Sheraton Hotel Istanbul Ataköy, Marmara Denizi’nin kıyısında, mavi ve yeşilin mükemmel birlikteliğini yansıtan muhteşem bir manzarayla misafirlerini ağırlıyor.Ataköy Marina ve deniz otobüsü terminalinin yanıbaşındaki otel, Atatürk Havalimanı’na 8 km, Istanbul’un kültürel ve turistik merkezlerinden Sultanahmet’e 10 dakika, Taksim Meydanına 20 dakika uzaklıktadır. Galleria, Capacity ve Town Center gibi büyük alışveriş merkezlerine sadece yürüme mesafesinde olan Sheraton İstanbul Ataköy, İstanbul Gösteri Merkezi, CNR’a kolay ulaşım imkanına sahiptir.
Konfor ve estetik…
Sheraton Istanbul Ataköy’ün marina ve deniz manzaralı toplam 285 odasının hepsi; klima, uydu bağlantılı Plazma TV, Dataport, kablosuz internet, elektronik kasa, çay/kahve makinesi, minibar, ütü ve ütü masası gibi konforözelliklerine sahip.Yine her odada telefon ve saç kurutma makinasının da dahil olduğu tam donanımlı banyo bulunuyor.
Lezzet, keyif ve rahatlık…
Sheraton Istanbul Ataköy’de uluslararası mutfağa sahip ana restoran Cook Book  ve çok özel lezzetler sunan bir uzak doğu restaurantımız Asian Fusion Restaurant restoran dışında Trendy Lounge  ve panaromik manzaralı Club Lounge bulunuyor.
Günün stresinden ve rutininden uzaklaşarak şifa arayanların tercihi Positive Health Club. Spa ve açık-kapalı yüzme havuzları, sauna, Türk Hamamı, masaj, Jakuzi, Jimnastik salonu, loşu parkuru, tenis kortları gibi olanaklarıyla Sheraton Istanbul Ataköy, spor yapmak ve keyifli vakit geçirmek isteyen misafirlerini bekliyor.
24 saat danışma ve oda servisi sunan Sheraton Istanbul Ataköy’de kuaför, çiçekçi, fotoğrafçı, ve hediyelik eşya dükkanları yer alıyor.Havalimanı ve şehir merkezine ücretsiz servis hizmeti de veriliyor.
İş dünyasına özel…
Sheraton Istanbul Ataköy, hem konumu hem de sahip olduğu olanaklarla, iş dünyasının beklentilerine en ideal şekilde cevap veriyor. Doğal gün ışığı alan muhteşem bahçe ve deniz manzaralı 2 adet balo salonu ile 7 adet toplantı salonu, 10 kişilik iş toplantılarından 2000 kişilik gala yemeklerine kadar her tür organizasyona mükemmel bir ev sahipliği yapma imkanına sahip.
Teknik Donanım ve İmkanlar …
• Hızlı internet bağlantısı
• Flip Chart, kalem ve kağıtlar
• Kürsü ve platformlar
• Podyum,ışık ve mikrofon sistemi
• Ses ve multimedya sistemleri (Tv, video, DVD/CD oynatıcı)
• Lazer gösterge
• Projeksiyon
• LCD projektörler
• Plazma/LCD monitörler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder