29 Mayıs 2010 Cumartesi

Hotel Suadiye

hotel-suadiye_245x220[1]
Bağdat Caddesi’ne yakınlığı ve ideal bir konumda olan Hotel Suadiye’nin deniz kenarında oluşu da büyük metropollerde çok ender rastlanabilecek benzersiz bir deneyim sunar.
Akşam üstü otelin önündeki parktan veya odanızdan İstanbul ve Prens adalarının manzarasını seyrederek, Sahil yolu boyunca yapılan bir yürüyüşle tüm günün stresini atabilirsiniz .
İstanbul’un en çekici semtlerinden biri olan Suadiye, aynı zamanda en eski yazlık tatil beldelerinden biridir. Sizleri rahatlatici konforuyla bu seçkin otelde huzurlu ve sakin bir ortamda, tatil yapmaya davet ediyoruz. Deniz manzarali, ferah ve iyi dekore edilmiş toplam 157 odasi (1 Suit, Deluxe odalar dahil) ile Hotel Suadiye hizmetinizdedir
Hotel Suadiye’de güne zengin bir açık büfe kahvaltıyla başlayıp, ardından biribirinden lezzetli tatlardan oluşan ‘A la carte’ ögle yemeği ve zengin akşam menüsüyle İstanbul manzarasının tadını çıkartabilirsiniz. Akşam yemeğinden sonra ise zengin cocktail çeşitleri ile Lobby Bar hizmetinizde olacaktır.
Marmara Restaurant kapasitesi: 100 kişi

Hotel Suadiye, geleneksel konukseverliği, deneyimli personeli ve eksiksiz teknik donanımı ile 200 kişilik toplantı salonunda iş toplantıları, konferanslar, özel kutlamalar ve büyük banquetler gibi her türlü organizasyona ev sahipliği yapmaktadır.
Toplantı ekipmanları: Slayt makinesi, perde, telsiz mikrofon, TV, video, müzik sistemi, ses sistemi düzenleri, barkovizyon, Laser pointer
Havalanı shuttle servisi vardır.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder