29 Mayıs 2010 Cumartesi
Swissôtel The Bosphorus, Istanbul
“Leading Hotels of the World“ün üyesi olan Swissôtel The Bosphorus-Istanbul, İstanbullular’ın vazgeçemediği buluşma noktalarından biri. 1999, 2000, 2001, 2002, 2004 ve 2005 yıllarında “Conde Nast Traveller” dergisinin “Altın Listesi”nde yer alarak birçok ödül alan Swissôtel, verdiği kaliteli hizmetle de pek çok ödülün sahibi. Otel, 2000, 2001 ve 2002 yıllarında “American Academy of Hospitality Science“dan “Five Star Diamond” ödülünün yanı sıra 2003 Türkiye Skalite Turizm Kalite Ödülleri’nde de “En İyi Turizm Eğitimi Veren Kuruluş” ödülünü aldı. 600 özel odası ve suitleriyle misafirlerini ağırlayan otel, aynı zamanda ofislerinden uzak kalmayan iş adamlarına da bilişim teknolojinin tüm fırsatlarını sunuyor. Sevdikleriyle keyifli bir yemek ve hoşça vakit geçirmek isteyen İstanbullular’ın da tercihi olan Swissôtel’de yer alan kafe ve restoranlar da farklı damak tatlarına hitap etmeyi hedefliyor.
Muhteşem Boğaz manzarasıyla uluslararası lezzetler sunan “Roof Garden Restaurant & Bar” modern dünya mutfağından değişik lezzetleriyle “Café Suisse Restoran“, İsviçre mutfağına özgü tatlar sunan “Swiss Chalet Restoran” (Eylül ortasından Nisan sonuna kadar hizmetinizde olacaktır), Japon ve Çin mutfağı “Miyako“, aperatif keyifleriyle “Jacuzzi Bar” ve havuz kanarında barbekü lezzeti sunan “Oasis Restaurant & Bar“, yazın terasta Boğaz’a karşı içeceğinizi yudumlayabileceğiniz “Sky Bar” ve kışın “Les Ambassadeurs Bar“.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder