29 Mayıs 2010 Cumartesi

WOW Airport Hotel

WOW Airport Hotel


İstanbul’un en büyük konaklamalı kongre merkezi WOW Istanbul Hotels & Convention Center‘ın 4 yıldızlı oteli WOW Airport Hotel; iddialı hizmet anlayışı ile iş ya da tatil amaçlı tüm konaklama ihtiyaçları için misafirlerinin hizmetinde…
Zevkli dekorasyonu yanında her türlü konforun düşünüldüğü otelin, 360 standart odası bulunuyor. Sigara içilmeyen katlar ve odalar, 24 saat oda servisi, kablolu-kablosuz hızlı internet erişimi, özel dizayn edilmiş şeffaf mini bar gibi detaylar yanında; oda telefonlarında 0 rakamını tuşlayarak ulaşılabilecek ‘WOW Misafir Hizmetleri‘ ile kişiye özel asistanlık hizmetleri, yatak başlarında bulunan akıllı sistem ile odanın ısı ve ışık kontrol edebilme gibi bir çok hizmet WOW Airport Hotel’in oda özellikleri arasında yer alıyor.

Profesyonel ve deneyimli kadrosu ile çok sayıda masaj ve bakım terapilerinin uygulandığı; Türk hamamı ve son teknoloji ürünü kardio cihazlarının bulunduğu fitness salonu ile WOW Health Club gün boyunca misafirlerine hizmet veriyor. Türk ve dünya mutfaklarından lezzetli seçeneklerin sunulduğu, şık dekorasyonu ile Coffee Shop Restaurant; seçkin mönüsü ile Wings Bar ise WOW Airport Hotel’in keyifli mekanları arasında bulunuyor.
Otel içinde yer alan, tiyatro düzeninde 200 kişiye kadar toplantılara imkan veren Artemis toplantı salonu ise, farklı ihtiyaçlardaki organizasyonlara ev sahipliği yapıyor.
WOW Airport Hotel’in hemen yanıbaşında yer alan WOW Convention Center; 3108 metrekare büyüklüğü, 4000 kişi kapasitesi, son teknolojik altyapısı ile İstanbul’un en büyük kolonsuz toplantı salonu ünvanını taşıyor. Ana salon yanında 10 ile 250 kişi kapasiteli 6 toplantı salonu, deneyimli ekibi, özel ikram konseptleri ile kongre, düğün, şirket toplantıları gibi her türlü organizasyonlarda fark yaratıyor.
WOW Airport Hotel; Atatürk Uluslararası Havalimanı karşısında, İstanbul Dünya Ticaret Merkezi ile önemli sergi, fuar ve gösterilerin gerçekleştirildiği İstanbul Fuar Merkezi, CNR Expo Center ve İstanbul Gösteri Merkezi’ne yürüme mesafesindedir.
Şehir merkezi ile bağlantılı metro durağı tesis bahçesinde yer almaktadır. Havalimanı ve şehir merkezine ücretsiz transfer hizmeti bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder