29 Mayıs 2010 Cumartesi

Holiday Inn Istanbul City

Holiday Inn Istanbul City

Kültürel mirasa ve doğal güzelliklere sahip bir şehir olan İstanbul aynı zamanda Asya ve Avrupa‘nın da buluşma noktasıdır.İstanbul’un etkileyici tarihi şehir duvarlarının yanında bulunan Holiday Inn Istanbul City, bu özel şehrin ruhunu yansıtan beş yıldızlı otelinizdir. Ziyaretiniz ister iş amaçlı olsun ister tatil amaçlı olsun size dinlenmek için ideal bir atmosfer yaratır.
Otelin önünden toplu taşıma vasıtaları geçmektedir. Tramvaya binerek şehrin görülecek önemli yerlerine doğrudan erişebilirsiniz. Holiday Inn Istanbul City Hotel, Kaplıca ve Sağlık Merkezi’nde Türk hamamı, sauna, buhar odası ve geniş bir özel masaj menüsü, aromaterapi ve dinlendirici terapiler sunmaktadır.

07:00 – 22:00 saatleri arasında Atatürk Uluslararası Havaalanı‘ndan ücretsiz tek yönlü havaalanı servisimiz bulunmaktadır. Lütfen önceden rezervasyon yaptırın. İsminizi, varış saatinizi, uçuş numaranızı ve havayolu firmanızın adını bilmemiz gerekmektedir. Odalarda kahve ve çay makinesi bulunmaktadır; kahve ve çay ikramımızdır.
Holiday Inn Istanbul City Hotel, otel odalarında yüksek hızlı Internet erişimi sunmaktadır. Otel lobisi ve bar gibi ortak kullanıma açık yerlerde ise kablosuz Internet hizmeti sağlanmaktadır. Ayrıca açık yüzme havuzu da hizmet vermektedir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder