29 Mayıs 2010 Cumartesi

Mövenpick Hotel Istanbul

Mövenpick Hotel Istanbul


İstanbul’un modern silüetini süsleyen gökdelenlerin arasında, iş dünyasının kalbinin attığı 4. Levent’te stili, özgün servisi ve uluslararası kimliği ile İstanbul’un ilk butik iş oteli yükseliyor; Mövenpick Hotel İstanbul.
Özellikle işadamlarının beklentilerine cevap verebilecek şekilde tasarlanmış,
fonksiyonellik ve zerafetin biraraya getirildiği Executive Kat odaları ve suitleri ile toplam 249 oda, İstanbul’un görkemli manzarasının keyfini çıkarabileceğiniz 20. katta bulunan Skyline Club Lounge, Akdeniz mutfağından eşsiz lezzetler sunan AzzuR, ultra modern tasarımı, enfes kokteylleri ile BarAdoX, ev yapımı Mövenpick çikolataları, pastalar, kurabiyeler, ekmek çeşitleri ve özel ürünlerin satışa sunulduğu Mövenpick GourmeT, ileri teknoloji ürünü işitsel ve görsel sistemlerle uzaktan kumandalı olarak donatılmış 12-550 kişilik toplam 12 toplantı salonu ve stresinizi atmak ve zinde kalmak için mükemmel bir atmosfer sunan Wellness Center…
Mövenpick Hotel İstanbul; İstanbul’un yeni iş merkezinde gerçek mükemmeliyetçiliğin ve dinamizmin seçkin adresi…
Mekan Detayları:
Balo salonu, ayrıca 11 toplantı salonu, toplantı salonlarında modem ve ISDN hattı, ses mikseri, ses sistemi, otomatik projeksiyon perdeleri, DVD & CD player, LCD projektör, video projektör, kağıt öğütücüsü ve minibar. Görüntülü toplantılar yapmak isteyenler için video konferans imkanı ve kablosuz internet erişimi. Odalarda lap top büyüklüğünde kasa, Business center, kablosuz internet, 24 saat oda servisi, kuru temizleme ve çamaşırhane, resepsiyonda kasa, jeneratör, kuaför, doktor, seyahat acentası, bebek bakıcısı, limuzin servisi, ücretsiz otopark.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder