29 Mart 2010 Pazartesi

Göz ve göz çevresi için pratik bilgiler

goz_guzelligi

Gözaltı kapatıcısının sizi yaşlı göstermesini istemiyorsanız, göz kremi sürmeden uygulamayın. Bunu yapmazsanız, kapatıcının yoğunluğu gözaltlarınızın kırışık görünmesine neden olur.
Gözlerinize far sürmeden önce mutlaka bir baza ihtiyacınız var. Göz kapaklarına fondöten, göz kremi veya kapatıcı sürmek yerine hafifçe toz pudra sürmeniz, hem farınızın kalıcılığını artırır, hem de daha güzel görünmesini sağlar.
Gözaltı torbalarını azaltmak için yatmadan önce bir bardak su için. Bu vücudunuzdaki sodyum miktarını düşürerek şişkinliği azaltır.
Gözaltı torbalarını ve morluklarını gizlemek için, allığınızı doğru kullanmanız yeterli. Kapatıcınızı sürdükten sonra, allığı gözlerinize yakın bir noktaya kadar sürün. Bu makyaj hilesinin ne kadar işe yaradığına inanamayacaksınız.
Gözlerinizi büyük göstermek için tüm kirpik çizgisi boyunca beyaz göz kalemi çekip, kulak temizleme çubuğu ile dağıtın.
Rimelinizin üzerinde topaklar birikti. Neredeyse kullanılamaz durumda. Üzerine temiz su püskürtüp bir peçeteyle silin. İşte maskaranız ilk günkü gibi.
Gözlerinizin beyazının daha parlak görünmesi için kirpiklerinize lacivert rimel sürün. Alt kirpik dibine mavi farla çekilen gölge de aynı işlemi görür.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder