17 Eylül 2017 Pazar

Hadis Savaşları ve Savaşçıları

ABD RAND raporu yayınladı ve HADİS SAVAŞLARI diye başlık atarak kırkbeş sayfalık bölümde Sünneti yok edip Kuran'ı tekrar yorumlamak gerektiğini anlattı.
Bunun üzerine Türkiye'deki maşalar harekete geçtiler.
Ehli sünneti uydurulmuş din, ABD nin sipariş ettiği Kuran yorumlarını da indirilmiş din ilan ettiler !

ABD Şia'ya destek verip Türkiye'nin Suriye'den el çekmesini isteyince buradan bir düdük öttü, dedi ki "Türkiye İran'ın Suriye üzerindeki nüfusunu kabul edip 'tamam Suriye senindir' demeli".!

ABD Türkiye'yi DAEŞ'e yardım eden ülke olarak göstermek ve dış basın için ülke içinden malzeme toplamak isteyince aynı düdük tekrar öttü ; "İmam hatipler ve İlahiyatlar DAEŞ'e adam yetiştiriyor".!

ABD siyonist çıkarları için Türkiye'de cemaatler ve tarikatler bitirilmeli deyince o düdük tekrar öttü ve cemaatlere saldırmaya başladı; örneğin ehli tarik olan Dr.İhsan Şenocak için "Diyanetin sağladığı imkanlarla Samsun'da DAEŞ'e adam yetiştiriyor" dedi. FETÖ bahanesiyle devleti İslami cemaatlerin üzerine gitmeye ve onları baskı altına almaya davet etti.

Tuhaf bir tesadüf! olarak Türkiye'deki vatansever cemaatler açısından Trump' la aynı şeyi istiyorlar şu anda.!
Neden?
Çünkü Din istismarcısı taşeron FETÖ gitti.
Siyonist cephe için Türkiye'de tetikçi ihânet cephesi ise boşluk kabul etmez.
O boşluğu kendi adamları doldurmalı.
Her alanda olmalılar; Basın-yayın, siyaset, eğitim, ekonomi, askeriye, bürokrasi ve tabi ki Din.
Dolayısıyla FETÖ gittiyse MİTÖ gelmeli, hatta o giderse sırada başka yetişmiş yedek ayakkabılar da muhakkak olmalı ki, küresel siyonist çeteler o ayakkabıları giyip Türkiye'nin üstüne basıp çiğneyebilsinler.!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder