17 Ağustos 2011 Çarşamba

Proje 4L Elgiz Çağdaş Sanat Müzesi, Levent, İstanbul

Proje 4L Elgiz Çağdaş Sanat Müzesi, Levent, İstanbul
2001 yılında "Proje4L İstanbul Güncel Sanat Müzesi" adıyla Türkiye'deki güncel sanatı ve sanatçıları desteklemek amacıyla kurulan ve inşaat döneminden itibaren bir müze olarak tasarlanan mekân yaklaşık 2000 metrekarelik alanda, pek çok sanatçıya yaratıcılıklarını sanatsal üretime dönüştürebilme imkânı sunmuştur. Kısa sürede uluslararası standartlara ulaşan ve Türk çağdaş sanatının yurt dışında saygınlık kazanmasına önemli katkıda bulunan Proje4L, genç sanatçılarımızın dünya çağdaş sanat platformunda tanınmalarına destek oldu.

Müze, 2005 yılından itibaren, Elgiz Koleksiyonu'nu kalıcı olarak sergilemeye başladı. Halen "Proje4L Elgiz Çağdaş Sanat Müzesi" adı altında "özel koleksiyon müzesi" kimliğiyle faaliyet göstermektedir.

Dinamizmini, "Artvarium" adı ile kurduğu proje odasını süreli projeler için sanatçıların kullanımına sunarak sürdüren Elgiz Çağdaş Sanat Müzesi, ayrıca düzenlediği koleksiyonculuk eksenli konferans ve paneller aracılığıyla çağdaş-sanat-severlerini buluşturan bir paylaşma ortamı yaratıyor.

Harman Sokak Harmanci Giz Plaza Levent /Istanbul
Tel: 00 90 212 281 51 50
Fax: 00 90 212 283 17 99
E-mail: info@proje4l.org
Web: www.proje4l.org








·  HAMAMLAR
·  HOTELLER
·  KALELER 
·  KÖPRÜLER 
·  MÜZELER
·  SARAYLAR
·  SİNAGOGLAR 
·  El Sübuu

TARÇIN ÇOCUK ŞARKILARI



·  Askeri Müze 


·  Miniatürk 
·  Pera Müzesi  


















Hiç yorum yok:

Yorum Gönder